Detta är Walger Byggkonsult AB

Vi på Walger Byggkonsult AB är ett konsultföretag som är baserade i Stockholm. Vi fokuserar främst på att utföra olika typer av besiktningar. Detta inkluderar allt från entreprenadbesiktningar och överlåtelsebesiktningar till förbesiktningar, slutbesiktningar och efterbesiktningar. Oavsett vilken typ av besiktning du behöver hjälp med är du därför varmt välkommen att kontakta oss. Vi kommer då se till att du får den hjälp du behöver på snabbast möjliga sätt.

Vi är ett prisvänligt företag

Vi på Walger Byggkonsult AB är även ett mycket prisvänligt företag. Oss kan du därför vända dig till om du vill kunna få bästa möjliga hjälp till bästa möjliga pris. Vi vill kunna finnas tillgängliga för så många kunder som möjligt och erbjuder därför mycket generösa priser.

Vi är ett miljövänligt företag

Vi på Walger Byggkonsult AB är också ett mycket miljövänligt företag. Du kan därför känna dig trygg i det faktum att vi alltid använder oss av miljövänliga produkter samt försöker begränsa våra utsläpp så mycket som möjligt. Just därför kan du vara med och bidra till en bättre miljö tillsammans med oss!